Logga Visitsavsjo
Lyssna på sidan Lyssna

Best Western Hotel Vrigstad

Best Western Hotel Vrigstad är en av Smålands mest klassiska mötesplatser. Varmt välkommen att bo på vårt hotell, med familjära rum och ta del av våra grönområden och vad omgivningen har att erbjuda. Som konferenshotell erbjuds lugn stämning och trevligamöten, på en mycket flexibel konferensanläggning.

Två sängar på hotellrum.

Vi vågar stolt påstå att vi har ett möteskoncept som är unikt flexibelt. Hos oss möts du i stora, ljusa, luftiga lokaler där såväl det litet mindre affärsmötet som den stora konferensen passar in. Våra fyra konferensrum och flertalet grupprum ger grupper av olika storlekar generösa möjligheter att mötas, utvecklas och stärka teamkänslan.

Vi erbjuder hela spektrat från boende, till relax, restaurangupplevelser och skönt häng i vår loungehörna. I hotellets härliga reception och loungeområde finns fina möjligheter att umgås, ta något gott att dricka eller helt enkelt sitta ned och jobba en stund.

Vårt strategiska läge mitt i Småland, i närheten av Sävsjö, mellan sex städer och två flygplatser på mindre är 40 minuters avstånd gör att vi är en lättillgänglig mötesplats. Hotel Vrigstad är stolt medlem i hotellkedjan Best Western och serverar alltid en Best Breakfast, där det lokala och närproducerade är i fokus. Morgonen börjar du därmed på bästa sätt en trappa upp i Restaurang Småland, där vår frukostbuffé signerad Best Breakfast dukas upp. Dagtid serveras det lunch i vår mysiga Restaurang Bull’s och kvällstid erbjuds det à la carte.

Alla våra 54 hotellrum ligger på marknivå med lummiga grönområden utanför knuten. Vissa av dem ligger dessutom i direkt kontakt med vårt trevliga poolområde, som under sommarsäsongen är en skön oas med härliga Medelhavsvibbar. Under resten av året passar det utmärkt att njuta i vår mysiga inomhusrelax med bastu och jacuzzi eller varför inte köra ett träningspass på gymmet som bara ligger några få meter från hotellet.

Länk till menyn på Restaurang Bull´s. Länk till annan webbplats.

Stolar och soffor i loungen.
Jacuzzi.
Två tallrikar med mat.
Konferensrum med bord och stolar.

Sävsjö kommun driver webbplatsen visitsavsjo.se för att ge invånare och turister information. Informationen skickas in till oss och vi reserverar oss för eventuella faktafel.