Lyssna på sidan Lyssna
En röd och en grön påse

Kretslopp Sydost

Kretslopp Sydost är ett kommunalförbund. De ansvarar för sophanteringen och Vrigstad återvinningscentral i Sävsjö kommun.

Kretslopp Sydost ansvarar för sophanteringen

Det är Kretslopp Sydost som du vänder dig till om du har frågor om sophantering och återvinning. Vill du hitta information om kommunens sophantering, besöker du Kretslopps Sydosts webbplats. Länk till annan webbplats.

Ett smart sätt att hålla reda på när det är dags att ställa fram soptunnan är att ladda ner deras app. Då får du påminnelser via appen. Du hittar den där appar finns i din mobil eller surplatta.

Återvinningscentraler

Kretslopp Sydost ansvarar för återvinningscentralerna Vrigstad och Flishult. Dit är du välkommen att lämna ditt avfall som du inte kan lämna på återvinningsstationerna, exempelvis elektronik, möbler och målarfärg. Du kan även lämna det avfall som du skulle lämna på din närmaste ristipp eller återvinningsstation.

Hämtning av grovsopor

Behöver du hämtning av grovsopor bokar du tjänsten av Kretslopp Sydosts kundservice. Grovsopor är exempelvis din gamla soffa, cykel eller spis som du kasserat och vill bli av med.

Trädgårdsabonnemang

Du kan låta Kretslopp Sydost hämta ditt trädgårdsavfall mot en avgift. Du beställer tjänsten genom Kretslopp Sydost.

Taxor och styrande dokument

Aktuella taxor och styrande dokument kan du hitta på Kretslopp Sydosts webbplats.


Kontakt

Besöksadress

Moskogen 101, 395 91 Kalmar
395 91 Kalmar
info@kretsloppsydost.se
020-40 43 00

Postadress

Box 868, 391 28 Kalmar

Webbplats

kretsloppsydost.se Länk till annan webbplats. med chattfunktion vardagar 08.00-16.00