Lyssna på sidan Lyssna

Enekullen i Rörvik

Rörvik ligger vackert beläget mellan sjöarna Hillen och Algunnen. Trots att Rörvik är Sävsjö kommuns minsta tätort erbjuder orten matbutik, aktivt föreningsliv och skolverksamhet från klass F till 9.

Bilden visar en sjö

Få livspusslet att gå ihop i Rörvik

Här har du nära till skola och barnomsorg, men också till naturen med skog och sjö. I Rörvik finns matbutik och ett aktivt föreningsliv med verksamheter för alla åldrar, både genom idrottsföreningar och i den ungdomsverksamhet som drivs av kyrkorna på orten.

I Rörvik får du mycket tomt för pengarna. Du har pendlingsavstånd och goda kommunikationer till bland annat Sävsjö, Lammhult och Växjö.

Tomterna

De tomterna som är lediga är stora, runt 1100 kvadratmeter och kostar cirka 70 000 kronor. Enligt gällande detaljplan är det tillåtet att bygga enplanshus med källare.

I kartbilden nedan kan du se vilka tomter som är lediga, deras storlek och pris. Kan du inte se eller navigera i kartan är du välkommen att kontakta oss på samhällsbyggnadsenheten så hjälper vi dig.Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Läs mer om hur det går till att köpa en tomt i Sävsjö här. Öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Mark- och exploateringsstrateg

Peter Ringberg
0382-154 12