Lyssna på sidan Lyssna

På gång på biblioteket

På biblioteket kan du delta i flera olika evenemang, utställningar och aktiviteter som du kan läsa om här. Vi säljer också abonnemang och biljetter till Musikcaféserien.

Musikcaféserien

Kultur- och fritidsenheten ordnar tillsammans med Smålands Musik & Teater en Musikcaféserie med sju olika högklassiga musikarrangemang. Du köper biljetter och abonnemang på biblioteket i Sävsjö. Musikevenemangen äger rum på Kulturhuset i Sävsjö.

Abonnemangsförsäljningen sker på Sävsjö bibliotek.
Enstaka biljetter säljs inför varje innan konsert.

En påse hälsa!

I samarbete med Hälsocenter kan du här på biblioteket låna en påse fylld med inspiration och praktiska tips för en bättre hälsa. Du kan välja mellan tre inspirerande påsar och lånetiden är sex veckor.

Påse 1 heter KOM IGÅNG och innehåller bland annat träningsbok av Sofia Åhman, träningsprogram och gummiband för träning.

Påse 2 heter KVINNA MITT I LIVET och innehåller bland annat träningsprogram, bok om klimakteriet av Monika Björn och gummiband för träning.

Påse 3 heter PSYKISK HÄLSA och även den innehåller bland annat gummiband för träning, boken "Hjärnstark" av Anders Hansen och träningsprogram

Välkommen in att låna en påse hälsa!

 

Kommande evenemang